Saturday, 25 October 2014

Mango 2014./2015.

Mango u svojoj kolekciji  2014./2015. ima "korištenja nacističkih simbola u dekoraciji svoje odjeće", prenosi Daily Mail.

Kupila sam Mango košulju, koja fantastično izgleda, ne znajući, naravno, detalje o košulji. Na poratalima sam pročitala da je Mango na ovaj model košulje unio nacističke motive. U pitanju je  košulja iz nove Mangove kolekcije 2014./2015., na kojoj su aplicirani simboli, koji inače označavaju munju, ali, koji su se, također, koristili kao simbolika SS-ovaca i Hitlerove mladeži u nacističkoj Njemačkoj. Nacistički simbol  poznat je pod nazivom "Siegrune". 


"RAYO košulje dio su kolekcije inspirirane minijaturnim motivima, a osim ovog motiva tu su još druga dva modela na kojima smo aplicirali srca i zvijezde", stoji, uz izvinjenje u Mangovom saopćenju.
Košulja je odlična, dobro izgleda, udobna i praktična je. Lahko se kombinira sa ostalim komadima odjeće koje imate u ormaru!
Košulja je simpatičkog, klasičnog kroja, dugih rukava. Košulja odražava strogoću, ali i ženstvenost i nježnost, rekla bih odlična kombinacija  zar ne?
Simboli koji se nalaze na košulji su vidljivi na fotografiji i u paru su, dok na košulji stoji po jedan simbol:
Da je Mango slučajno kreirao košulju sa ovim dezenom ili možda s ciljem, a u svrhu dobre reklame?  Svaka reklama je ipak reklama. Nema loše reklame! Dosta stvari kupujem u Mangu i veoma volim njihove kreacije. Ovu košulju bih preporučila u svakom slučaju, vjerujući Mangu na riječ.

No comments :

Post a Comment